AdFysio Weesp & Nigtevecht

Wim Ketelaars

wim ketelaarsWim Ketelaars

De interesse in het vak fysiotherapie is bij mij al vroeg gewekt doordat mijn nichtje gehandicapt werd geboren. Hierdoor ben ik toen al in aanraking gekomen met het werk dat de fysiotherapeut verricht.

Ik heb mijn opleiding gehad in Utrecht aan de SUPA, alwaar ik in mei 1978 ben afgestudeerd. In september 1978 ben ik in Weesp in de praktijk komen werken en werk hier nog steeds met veel plezier. Het is erg dankbaar werk omdat we toch steeds weer kunnen meewerken aan beter en makkelijker bewegen, zodat de dagelijkse dingen weer normaal kunnen worden uitgevoerd.

Ik heb mij bewust niet gespecialiseerd omdat ik het hele scala aan klachten wil blijven behandelen. Met cursussen houd ik mijn kennis zo goed mogelijk op peil. Ik geef ook vaak behandelingen aan huis. Dit geeft weer een geheel andere uitdaging omdat je hier gebruik moet maken van de op dat moment aanwezige hulpmiddelen of juist de aanwezige hindernissen moet overwinnen.Kortom, het vak geeft mij nog veel plezier en ik hoop dan ook nog veel mensen te kunnen helpen en tevreden de praktijk te laten verlaten.

BIG: 390 341 107 04

Lees meer over de rest van ons team

Natuurlijk zijn wij allemaal BIG geregistreerd!

 

 

 

gerard 3Gerard MiltenburgMireille ButzelaarMireille Butzelaar

 

 

 

 

 

 

 

 

wim ketelaarsWim Ketelaarshenny van lochemHenny van Lochem Karit KaljustoKarit Kaljusto