AdFysio Weesp & Nigtevecht

Willem Lindenberg

willem lindenbergWillem Lindenberg

Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut in 1978. Daarna heb ik veel nascholingen gevolgd: sportfysiotherapie, kaakgewrichtsklachten, manuele therapie (Marsman en Cyriax) en FysioSport trainer. Omdat spanningen of stress vaak een grote rol spelen bij het ontstaan van de klachten volgde ik de opleidingen psychosomatische fysiotherapie, basis haptonomie en NLP practitioner.

Ik heb een groot vertrouwen in het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam. Training van kracht, lenigheid, coƶrdinatie en ontspanning helpt daarbij. Samen met de patiƫnt zoeken naar de oorzaak van de klachten blijft mijn grote passie.

Mijn specialisaties zijn: schouder-, knie- en kaakklachten, menselijk gedrag, stressgerelateerde klachten, sportblessures en claudicatio intermittens (etalagebenen).In mijn vrije tijd ben ik actief sportend triatleet en schaatstrainer en trainer in FysioTrainingscentrum Weesp.

 

Lees meer over de rest van ons team

Natuurlijk zijn wij allemaal BIG geregistreerd!

 

 

 

gerard miltenburgGerard MiltenburgMireille ButzelaarMireille Butzelaarwillem lindenbergWillem Lindenbergwim ketelaarsWim Ketelaarshenny van lochemHenny van Lochem