AdFysio Weesp & Nigtevecht

Mireille Butzelaar

Mireille ButzelaarMireille Butzelaar

Na de opleiding fysiotherapie heb ik van 1989 tot 1995 in het buitenland gewerkt, voornamelijk voor twee orthopeden. Terug in Nederland sloot ik me aan bij AdFysio en specialiseerde me in psychosomatiek, traumatherapie en bekkenbodemklachten.

Naast de gebruikelijke fysiotherapeutische klachten behandel ik nu ook veel mensen met angstklachten, depressie, overspannenheid, burnout, trauma’s, onverwerkt verdriet/ rouw, woede, (chronische) hyperventilatie en niet medisch te verklaren hardnekkige (pijn)klachten. Helaas wordt nog vaak gedacht dat deze klachten tussen de oren zitten. Psychosomatische pijn is géén ingebeelde pijn!

Binnen de psychosomatische fysiotherapie maak ik o.a. gebruik van massage, ontspanningstechnieken, ademtechniek, coaching, RET, AVE (Audio Visuele Entrainment), lichttherapie en SE (Somatic Experiencing): lichaamsgerichte traumatherapie, een heel zachte manier om opgeladen spanning in het lichaam kwijt te raken
(bodymindopleidingen.nl/traumahealing). Uiteraard alles in overleg en op maat. Belangrijk is dat iemand zich welkom en veilig voelt!

BIG: 090 333 472 04 

Lees meer over de rest van ons team

Natuurlijk zijn wij allemaal BIG geregistreerd!

 

 

 

gerard 3Gerard MiltenburgMireille ButzelaarMireille Butzelaar

 

 

 

 

 

 

 

 

wim ketelaarsWim Ketelaarshenny van lochemHenny van Lochem Karit KaljustoKarit Kaljusto